Consentspel

Kennismaken met besluitvorming op basis van gelijkwaardigheid

Ben je geïnteresseerd in het nemen van besluiten op basis van gelijkwaardigheid? Dan kun je op dinsdag 1 november meedoen met het Consentspel. Dit spel is ontwikkeld om spelenderwijs kennis te maken met sociocratie . Het wordt gespeeld in Zwolle

Wat kun je verwachten?
Het spelen van het Consentspel geeft je gelegenheid om te ervaren hoe gelijkwaardige besluitvorming gaat. Je leert wat je kunt doen als er verschillende meningen, visies en ideeën over een bepaald onderwerp zijn en hoe je iedereen dan recht kunt doen. Ergernissen tussen mensen worden zo voorkomen.

Voor wie
Het spel kan worden gespeeld door iedereen die zoekt naar manieren om samenwerken en –leven op een prettige manier vorm te geven, zodat verschillen niet uitmonden in conflicten maar juist leiden tot betere besluiten en een ontspannen sfeer.

Waar, wanneer, kosten en aanmelden
Het spel wordt gespeeld in Zwolle, op dinsdagavond 1 november van 19.30 uur tot 21.30 uur, in Wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67, 8012 VA Zwolle. Je kunt je aanmelden via http://www.sociocratie.nl/agenda/. Deelname kost 45 euro. Voor meer informatie kun je bellen met Agnes Goldenbeld tel. 06-26848213, of met het Sociocratisch Centrum tel. 010-4523289.